Babyrooms.

Tjoho, inte för att det är dags för någon bebis än på ett tag, men titta kan man ju alltid ;). Så här har jag plockat fram några av dom sötaste små bebisrummen!

Vitt.

Har kommit in i någon konstig period då allt hemma ska vara vitt! Får se hur det ska sluta haha :). Men förra veckan målade jag i alla fall vårt matbord och stolarna vita, och det tog mig 5 hela dagar! Hehe. Innan vi målade bordet så va det furu färg på det, hittade dock ingen bild på det!

Sunshine.

Tjoho.
Idag har det vart soligt hela morgonen, men nu börjar dom där tråkiga molnen komma igen :/.
Gårdagen såg i alla fall ut så här för oss:
Åkte ut till skogen och plockade kantareller och blåbär
Åkte till Ikea och köpte tavla
Åkte hem och började slipa och måla vårt köksbord som jag planerat att ska vara klart tills på fredag ;) har även målat det en andra gång nyss och ska måla en tredje ikväll, och imorrn går jag på stolarna! :) Roligt med impulsideér ibland!

Idag ska vi förhoppningsvis ut i skogen igen och leta mer blåbär så jag kan göra en paj på fredag! :)
See you.
P.s. bjuder på en bild på min fina studenttårta! ;)


Äpple&Kanelmuffins.

Muffinssmet:

3 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
125g margarin rumstempererat
1 3/4dl socker
2 ägg
1 1/4dl mjölk
2tsk vaniljsocker

Fyllning:

ca 2 äpplen i småbitar

Toppas med lite kanel!
25-30min
175grader.
:)

Green tomatoes.

Hej hopp.
Idag har jag och pojken vart iväg med hans mamma och systerson till Ikea och biltema i Linköping :) trevlig liten roadtrip!
På biltema köpte vi en ny klocka till köket, shit vad stor den va säger jag bara ^^, men den passade perfekt.

Idag bjuder jag på en liten bild på våra härliga gröna tomater som inte fått någon röd färg ännu, för dåligt med sol! :/
/Elin

Hello.

Tja då sitter man här igen, men den här gången har jag tagit studenten, fyllt 20 och blivit arbetslös! Först nu man börjar lida lite smått av det :P har sjukt tråkigt, försöker sysselsätta mig men är svårt hmm.. det mesta kostar ju tyvärr pengar :/. Men i sommar har jag och pojken vart på ullared, fyfasen vad mycket folk det va, men fick med sig lite grann hem :). Bjuder på en studentbild! /Elin