Ikea shopping

Tjoho.
Idag har vi vart en sväng på Ikea igen, var där igår också höhö!
Älsklingen råkade ju ta sönder vår kära lampa idag, så vart en ny sådan också! Men behövdes, den förra va lite gammal & utsliten ;P hehe. Så nu är vi nöjda för den här gången : )
Snart blir de en promenad och sen väntar Wallander-skytten på fyran vid 21.00.
/Elin

Kistdekoration

Här kommer bild på kistdekorationen som vi fick planera helt själva i skolan! : )
/Elin

Help me found it?!?

Åh blir galen, i morse när jag äntligen tänkte sätta in bilder ifrån min mobil så är sladden helt borta? Hoppas jag kommer på någon annan lösning snart, har lite bilder att visa nu nämligen: ).
/Elin

Tjohej

Long time no see.. Har haft fullt upp senaste tiden känns det som, kalas och fester och hemmafix hehe, men snart kommer jag nog tillbaks lite mera : )
Idag i skolan har jag börjat tapetsera min butik som är i minimodell, så fort den börjar bli färdigt så kommer det komma upp bilder här kan jag lova! Hoppas på det bästa med den hehe..
Den här veckan i skolan ska vi göra kistdekoration som vi själva fått planera som ska göras på torsdag/fredag! Hoppas min planering kommer bli snygg !
Nu ska vi snart äta sen ska jag tillbaka till elevhemmet så ska jag och mina 2 klasskompisar fixa med vårat UF-företag där vi gör smycken, måste fixa bilder till den bloggen och göra bloggen klar! : ) Sen får ni gärna titta in på den! Ska ha en länk till den bloggen här någonstans så ni kan kika in där : ).
/Elin

Godmorgon

Säger bara en sak, jag älskar att ha sovmorgon! Nu sitter jag och käkar frukost i nästan lugn och ro hehe sen blir det skolan!
/Elin

Weddingbells

Tjoho, nu har jag och älskling varit duktiga och tagit en promenad! Skönt efteråt faktiskt hehe. Tittade igenom dom få bilderna jag har på datorn och hittade en brudbukett jag gjorde i tvåan (A) mysigt! Är sugen på att se någon bra film som dom gifter sig i, tycker det är så fint haha : ).
Ikväll blir det tvn hela kvällen nästan, blir att se Full frys halv åtta och sen Efterlyst vid åtta! Älskar att Efterlyst är tillbaks igen : D
/Elin

Movietime in our bed

Nu ligger jag och ska titta på min älskade film La vie en rose med Edith Piaf, åh så fin den är! Underbar film helt enkelt, går inte att beskriva med ord! Så nu ska jag ligga här och tjuta lite !
/Elin

Green water

Älskling och jag hade svårt att sova igår efter att jag såg ifrån balkongen att det rykte och var grönt? Hmm, så vi gick ner och tog oss en liten titt, och det rykte ju inte lite eller så! Herregud, jag va skiträdd haha! Men idag på nt visade det sig vara helt ofarligt och bara vara en fjärrvärmeläcka, men hur fasen ska man kunna veta det klockan 12 på kvällen^^.
Aja nu bär det snart av till skolan!
/Elin

Promenix

Nu har jag och plutten vart ute på en promenad runt strömmen, fast på ett annat håll den här gången! Haha : ) roligare att gå runt där måste jag säga, men måste bli duktigare på att gå ut och gå fastän man tycker de är lite smått tråkigt, ge mig självdisiplin någon!?!
Nu sitter vi och tittar på full frys på fyran, sen blir de byggfällan och sen filmmys med tända ljus i hela lägenheten : ), måste till IKEA snart igen och köpa fler doftljus, mina kära vaniljljus börjar ta slut igen : ( hum.
/Elin

Tomorrow

Tjoho, imorn är jullovet slut och skolan börjar igen med en härlig sovmorgon! Skönt då kan man äta frukost i lugn och ro utan att behöva stressa.
Idag har vi tagit det lugnt, dagen började utan hiss! Är otroligt skönt när man bor på sjätte våningen ; ) hehe.. Men sen har vi inte gjort speciellt mycket, ätit frukost och nu har vi precis ätit mat, blev kålpudding till middag idag, sån mat man bara får hemma hos mamma och pappa! Men det vart nästan lika gott hemma hos oss också : ).
Har hittat en sjukt massa skojsiga grejer idag på internet, åhh! Vill bara köpa alltihop hit hem, men man måste ju tänka efter ibland..
Ikväll ska vi i alla fall se på Full frys eftersom halv åtta hos mig inte är : (, och efter det ska vi titta på en film och det blir den här!
/Elin

Nymålat

Sådär nu är kryddhyllan målad! Innan var den träfärgad och nu är den vit, vart faktiskt riktigt snyggt. passade sjukt bra ihop med resten av köket : ). Idag har älsklings föräldrar varit här och fikat och tittat runt lite hehe, och ikväll blir det mys i soffan med morotsstavar och örtdipp! : ) gotta! Ett tips på en rolig och bra film hade vart något, har en kräsen pojkvän som absolut inte gillar kärleksfilmer för han vet att jag bara gråter då haha. Svårt det där! Btw han har varit på bra humör hela dagen eftersom sverige vann vm-guld eller va de nu va haha, hoppas det händer fler gånger för den här dagen har varit underbar! : D haha.
/Elin

Nytt i bokhyllan

Goddagens igen! Idag trycktes det in en stor påse genom brevlådan när jag stod och diskade : O var minst sagt förvånad! Men när jag öppnade så var det min kära bok som jag beställde i början av December som fallit in genom lådan : ) så nu har också den en plats i bokhyllan! Flera härliga böcker ska det bli : )
/Elin

Cupcakes

Ikväll vart de till att försöka vara lite kreativ! Lyckades väl något sådär ^^ gott vart det i alla fall!

Ballerinacupcakes
  • 100g smör
  • 1dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1,5dl strösocker
  • 2tsk vaniljsocker
  • 4dl mjöl
  • 2tsk bakpulver
  • 1nypa salt
  • Några krossade ballerina kladdkaka kex
Grädda ca 15 min i 175 grader
Whipped cream cheese frosting
  • 100g philadelfiaost
  • 1dl florsocker
  • 2tsk vaniljsocker
  • 2,5dl vispgrädde
/Elin

Nytt i hemmet

Tjoho, idag har jag och plutten haft storstädning hemma och tvättat! Sen var vi iväg till Rusta och köpte penslar för jag har påbörjat målningen av vårt kryddskåp så det blir vitt : ) fresh! Sen var jag iväg och fikade med älskade Linnea, massa skratt och prat som vanligt på kära Skafferiet! Sen drog vi en runda på stan och kollade, köpte smågrejer bara som kan va roligt att ha! Sen fick jag ju också hem systerdotterns födelsedagspresent idag på posten : ) så nu är det inslaget så nu inväntar jag bara hennes födelsedag!
Här kommer bild på det jag köpt, ljuslyktan är köpt på Dimoda och grytlappen och grythandsken är köpta på Chilli :)
/Elin

Linköping

Nu har vi varit i Linköping hela dagen och hittat lite smått och gått : ) köpte bland annat ljus, kaffefilterhållare, apelsinpress och presentaskar! Bra och ha grejer helt enkelt ;)
Och nu blir det antagligen lugnt resten av dagen och imorn blir det städdag och en fika med bästaste Linnea! : )
/Elin

Sommaren med Göran

Ikväll har de varit lugnt här hemma, har suttit i soffan mesta delen av kvällen och nu ser vi på Sommaren med Göran, sjukt härlig film! Haha, Ann-ahl säger väl allt xD
Men men, imorn bär det iväg till Linköping en sväng för att köpa en kaffefilterhållare! Som vi har väntat och letat efter en sån och nu äntligen hittat den! : ) Nu börjar lägenheten se trivsam och mysig ut hihi.
Bilder kommer upp någon dag!
/Elin

Nyklippt

Yes! Jag gjorde det, jag vågade haha, nu är mitt hår klippt igen : ) var på tiden! Så nu är äntligen dom slitna topparna väck, skönt faktiskt, så nu kommer bilder på resultatet!
/Elin

Nyårsmiddagen

Så här såg vår nyårsmiddag ut igår, den bestod utav fyllda paprikor, klyftpotatis, bearnaisås och fläskytterfilé namnam! och sen frukt till efterätt och kex me olika ostar! höhö myspys hade vi igår måste jag säga : )
/Elin

Gott nytt år!

Gott nytt år alla där ute : D hoppas ni får ett grymt 2012!
/Elin