Inspiration-Balkong


9 månader.

Tjo.
Igår firade jag och pojken 9 månader, så det firade vi med en härlig picknick vid havet, och blåste gjorde det som sjutton! Fick håret i munnen när vi åt haha, men det va härligt i alla fall och fint var det! :) dock fick jag väl inte världens bästa bilder där nere men dom duger :).
Idag är pojken iväg på fotboll i sthlm, så jag har vart ensam hela dagen! Helt galet, blir ju helt tokig av att vara ensam och inte ha någon att prata med xD. Men nu sitter jag ute i soffan och glor på serie, Dr Quinn ! Samtidigt som tvätten rullar i badrummet.
Men nu är fotbollen slut och älsklingen på g hem, ska bli skönt !
/Elin

This makes me tired.

Tjoho.
Om ni undrar varför jag inte skrev något på hela dagen igår så va de nog för att jag mådde för dåligt för det.. usch aldrig mera vodka.
Men men idag ska jag och pojken hem till hans mormor och hämta våra frysvaror, fick ju ny kyl och frys igår :D and i love it! stoor frys, det behövs kan jag ju säga. Och idag blir det tvätta av, tvättkorgen är seriöst överfull xD
Så det här blir en lååång dag!
See you later.
/Elin

Praktisk prov!

Tjohoo.
Idag har jag haft praktisk prov i släktforskningen, tror nog fasen att det gick bra! =D men dock så lyckades jag inte hitta svaret på den sista frågan :(, satt nog och letade på datorn i säkert en timme så till slut gav jag upp det, kanske inte blir något vg till mig i alla fall! buhu..
Och trött blir jag på telenorförsäljare! skaffade ny mobil förra året och enligt dom skulle jag få mig en ny efter ett år, ickesanicke! får vänta 3 hela månader till :( jäkla skittelenor!!!
Men men, nu blir det att ligga i sängen och kolla bilder och läsa massa mysiga bloggar och sen äta vattenmelon!

Nej men varför inte, bjuder på en ful lekstugebild nu som min kära syster tagit när vi gömde oss för dom små barnen haha.
/Elin

Släktforskning.

Tjoho!
Nu blir det till att igga min kära huvudvärk och slänga upp böckerna och intervjuva min kära mor om livet förr i tiden ;) hehe, en av mina kära släktforskningsuppgifter jag fått som måste bli klar!
Så idag är jag osocial och lat! See you..
/Elin

Magnolia.

Underbart! Två såna här fina magnoliaträd ska jag ha i min framtida trädgård, och sen självklart en fin vit hängmatta emellan, längtar till framtiden haha :)
Nu har vi btw städat klart, så nu är till och med min älskade dator ren och fin :D haha.
/Elin

Städsöndag.

Godmorgon världen! usch blev en lång natt känns det som, kollade på någon svensk film på 4an som slutade 01.20 inatt x) usch Elin är trött idag! Men det kan man inte skylla på när det är våran härliga städsöndag idag ;) så snart blir det att ta tag i vårt liv och storstäda lägenheten, och sen drar pojken iväg på fotbollsmatch haha :).
Skriver mer sen när allt är klart!
/Elin

Dreamgarden.

Åh ge mig! Vem skulle inte älska att bara njuta av att ha en sån här trädgård hemma?, det där är nog en riktig drömträdgård för min del, härliga körsbärsblommor på våren, en hängmatta och bara en massa mysiga träd, blommor och buskar! :)
/Elin

Nostalgi.

Älskar att spela sån här musik i lurarna, lugnt och skönt :)
/Elin

Sunny breakfast.

Åh härliga vädret är tillbaka idag igen! Äter en passande frukost till denna dag, vaniljyoghurt med flingor och dom älskade jordgubbarna ifrån willys, 15kr per förpackning och dom är asgoda! :) try them! Nu ska jag avnjuta frukosten och sen blir det en promenad i det härliga vädret.
/Elin

Design.

Yes! Äntligen är den där designen fixad! : ) love it. Här kommer recept på dagens middag!

Kyckling gulasch

500g kyckling
3msk paprikapulver
3dl vatten
2dl grädde
2 gula lökar
2 paprikor
2krm svartpeppar
1tsk salt
1-2 vitlöksklyftor
1/2 dl tomatpuré

Gör så här:

Bryn kyckling, lök och vitlök. Tillsätt sedan kryddor, vatten och tomatpuré och låt koka 5 min. Tillsätt sedan grädde och paprika och låt koka 3 min.
Serveras med ris/bulgur och sallad! :)

/Elin

Favoritbutik.

Åhléns
Dom har super trevlig personal, fina heminredningsartiklar som också är väldigt bra, och dom har en bra sminkavdelning! :)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Ellos.

Ellos AB
Dom har hyfsat snygga kläder, okej priser och älskar rabatterna där! haha :)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Vårdetaljer.

Fick en underbar rosa pelagon av pojkens mormor häromdan, och den lyser så fint i fönstret! : ) älskar att få blommor! Och på balkongen fixade vi en hängblomma eller vad man ska kalla det för, skulle nog haft rosa blommor där i istället men men! Det funkar bra med lila ockå ; ).
/Elin

Owls.

Köpte dessa underbara "ljusugglor" på Lagerhaus häromdan, så nu står dom och lyser i fönstret om kvällarna! : )
/Elin

Spring outside my window.

Now i´m back! Har varit borta härifrån ett bra tag och nu börjar blommorna slå ut och det är äntligen härlig vår ute : ).
Eftersom jag varit borta så länge så tänkte jag att det är lika bra jag slänger upp lite bilder på en gång, så nu bildbomb!
/Elin