City

Har precis varit i stan och fikat med Elina & Alex :) nice nice (Y) sen har jag köpt julklapp till min systerson Arvid :D så 3 julklappar för i år är redan färdiga! sjukt kul är det :D höhö.
Nu blir det att sitta i soffan tills älskling kmr hem och lyssna musik:) sen blir det storhandling för fulla muggar! ska till och med ha en vagn när vi handlar ;) awezome!!! :D

/Elin

Beck

Kvällen har gått fort! herregud.. har försökt trycka in mina kläder i garderoben :/ hard work säger jag bara!!! sen har vi käkat bakismat=pizza (A) och nu till sist så har vi tittat på Beck på fyran, sjukt bra filmer är det :) me like! bra att avsluta veckan med tycker jag ;). Snart blir det sängen å sova natti!

Längtar till helgen btw! då blir det ikea :)

/Elin

Halloween

Igår vart de lite små halloweenfest hemma hos "mig" med brudarna :) härligt härligt, slutade med att vi vart kompisar med grannarna två trappor ner och flyttade ner festen till dom xD sånt som händer? (A)

Nu kmr lite pics!!!

/Elin

Kväll

Dagen har varit bra, hittade inte på något egentligen att göra! Har städat i garderoben så allt är vikt och fint bland lakanen:D sen har vi flyttat matbordet till fönstret, mycket mysigare måste jag säga! :)

Och nu har vi precis ätit potatis och någon laxgratäng som vi fick recept av hans mamma, asgod vart den!:) och nu blir det film på Sf kanalen och en mugg me kaffe ;)

/Elin


Home

Igår vart de en chill dag på stan (Y) drack en chai latte på CH sen drog man vidare till partaj och letade halloween grejjs ! svårt är det :/

sen drog man hem till älsk så åkte vi till ingelsta, lämnade in min mobil på lagning för typ 4e gången! yey.. och köpte ny foundation, en asbra (A) me like!

sen vart de mys i soffan hela kvällen :) <3

och nu sitter man å funderar på va dagen har å erbjuda.. vädret suger ju:/..

help us!

/Elin

Stan

Nu är man tillbaka i Nkpg hos pojken, eller ah har varit här sen i lördags i och för sig :)
Igår lagade jag egna pannbiffar och älsklingen godkände dom, oh yeah, ibland känner man sig nästan bäst ;)
Men men, nu pratade jag precis med mamma och snart blir det stan å träffa Elina en sväng, va ett tag sen! Älskar att va tillbaka här :D

Skriver nog mer senare idag om jag hinner, ska ju laga mat sen när man kommer hem och se halv åtta hos mig och allt annat tvn har att erbjuda på onsdagar ;)

Ciaaao!

/Elin

Hemmadagar

Dom senaste dagarna har spenderats hemma, orkar inte riktigt med ngt för tillfället!

Men idag åkte jag med mammsen till syrran och hjälpte till/tittade på och fixa tapeter i hennes hall, superfint kommer de nog bli!:D awesomee..

Sen drog vi hemåt, och jag fick övningsköra som vanligt, råkade nästan ta sönder mammas växellåda höhö, men de säger vi inte till pappa ;)

Snart blir de spagetti å köttfärssås så som älsklingen gör den, me like:) saknar min plutt btw :( snart ses vi igen! <3

Ciao. //Elin

Välkommen!

Välkommen till min blogg :)
Har ingen aning om än vad jag ska skriva här eller hur mycket jag kommer att skriva, men tänkte det kan vara kul att testa på igen, kanske fixa design lite och lära mig det, hade varit skoj! Så det här blir nog mest som en test blogg ;)

//Elin

Välkommen till min nya blogg!