Ge mig!

/Elin

New stuff

Idag vart det en liten runda på stan efter att jag hade varit med killen på ingelsta :) köpte nya leggings, en glasburk, och en sockerströare ;).
På stan träffade jag älskade Linnea som börjar bli sjuk stackarn :/ sen gick jag en runda själv efter att hon åkt hem, sen drog jag hem och lagade mat till oss :) korvgryta med texmex smak vart det idag! sen tog jag mig en dusch och sen har vi tittar på Halv 8 hos mig och Bonde söker fru :) så mysigt!
Här kommer lite bilder igen på dagens inköp !
/Elin

"Lillördag"

Snart kommer älskling hem från sin sista dag på jobbet.. skitföretag säger jag bara! Men men, så när han kommer hem ska vi dra ut en sväng till Ingelsta :) och han har lovat att vara superdupersnäll mot mig idag så jag kanske slipper bli arg x) igår fick jag en jättefin julstjärna som jag satte i hans svarta kruka med en gång när vi kom hem och ställte i fönstret :) asmysigt vart det!

Och ikväll klockan 12 så startar årets julradio :D jag längtar något sjukt! kommer lyssna sönder den kanalen i jul haha :) och imorgon ska man upp tidigt och titta på årets julkalender och öppna första luckan i chokladkalendern ;) mys på hög nivå!
/Elin

Quit

Nu ska jag gå ut och ta min förhoppningsvis livs sista cigg! Wish me luck folket.. jag hoppas på det bästa nu! :)
Natti /Elin

Long day

Idag har det varit en lång dag och mycket på schemat! ;)
Först vaknade jag, åt frukost och så ringer Jasmine och tvingar hem mig till henne haha ;P så drog vi och handlade till hennes fina hem! och så vart man bjuden på kaffe och pepparkaka :) sen sprang man vidare in till stan och mötte upp Linnea och letade julklapp till min kära storasyster :) så nu är hennes julklapp så gott som färdig! sen gick man hem, packade upp det som handlats i stan, sen åkte jag och killen iväg till Willys och handlade en massa så nu är kylskåpet och skafferiet fullt ;) sen lagades det tacos i vårt kök! och sen har jag pratat me mor i telefon en massa och skrivit julkort till alla :) och nu myser vi äntligen i soffan och ser Halv åtta hos mig! :)

/Elin

Julmys

Idag har jag och killen haft storstädning så nu skiner hela lägenheten ;) höhö (nästan iaf)

Nu sitter vi och tittar på klappjakten på 4:an, älskar julen!  Men på tal om annat, nu kommer lite bilder :)

/Elin

Första Advent

Första adventsljuset har varit tänt under morgonen när jag och älskling åt frukost! supermys :) nu väntar jag bara på att julkalendern ska börja så man får se om den är värd att se i år ;).
Imorgon är man ledig hela dagen! Me like :) ska nog dra en runda på stan i guess.
Men men, det är fortfarande söndag = storstädningsdag för vår del :/ buhu. Vad ska ni andra göra den tråkiga dan? :)

Nu kommer en bild upp på vårt klassfoto! Spexfotot ;) supersnyggt!!!
/Elin

Önskelista

Här kommer en pytteliten del av årets önskelista av saker jag vill få under granen :D
/Elin

Lightroom

Igårkväll blev de lite lek med bilder, laddade ner något program som man ändrar bilder i, det var gratis prov i 30 dagar ;). Vet inte om jag var så himla bra på det där men men :) fixade 2 bilder i alla fall någorlunda!
/Elin

Lussebullar

Nu vart baket för den här gången färdigt! Jag slutar nog aldrig förvåna mig själv ;) hehe. Vart lyckat den här gången med ! bara det att receptet var för 40 lussebullar och jag fick bara ut 19, råkade göra dom lite förstöra i början :/ men men! Goda vart dom ;)

Mammas Lussebulle-recept!

1 påse saffran
50g jäst
1 ägg
pärlsocker/russin
1,5L mjöl
1,5dl socker
5dl mjölk
150g margarin
0,5tsk salt

Gör så här:
Smula jäst i en bunke
Smält smöret, häll i mjölk och saffran och låt det bli fingervarmt
Häll sen ner lite av degvätskan i bunken med jästen och rör runt tills jästen är löst
Tillsätt sedan resten av ingridienserna (lite mjöl i taget)
Låt sedan jäsa 30min

Pensla dom sedan med ägg och sätt till russin eller socker
Gräddas i mitten av ugnen på 250 grader 5 min :)

/Elin

Today

Idag har det inte hänt så speciellt mycket!
När pojken kom hem åkte vi iväg till ö&b och köpte lite smågrejer, bland annat till lussebaket jag antagligen ska ha imorn:D helt själv för första gången ;) hoppas det kommer bli som mammas goda lussebullar!
Sen va vi en sväng till city gross och nu är vi hemma igen och maten står i ugnen, nachokyckling blir det, världens bästa och enklaste fredagsmat :) så snart blir det att sitta vid vårt mysiga matbord och äta och titta ut på allas fina julsaker dom har i fönstren :D och sen blir det filmmys :)
skriver kanske något mera senare ikväll! Annars får ni ha en bra kväll där ute, för det ska jag ha ;)
/Elin

Tävling

Jag är med och tävlar om en Iphone 4s, var med ni också! :) http://tinanj.se/index.html

/Elin

Want it!

Friis & Company - Perla Shoulder Bag hos MylovebasketGuess - Guess Cupcake Watch hos Mylovebasket

Tired

Igår vart det inget bloggande alls! Va i skolan och hade religion och samhällskunskap, hatar samhällskunskap men men^^..  sen efter skolan drog jag med Linnea,Magna & Elin till stan en sväng och så lät det väldigt frestande om att dom skulle dra sig ut på krogen igårkväll så jag sprang och fixade en fribiljett till Hugo och sen vart det att köpa lite festligt höhö ;) me like! Fast såg nog kanske lite vardagligt ut! men det var ju faktiskt en vardag så!

Efter stan åkte jag hem och duscha och fixade mig, sen lagade jag mat till mig & pojken, blev pasta och carbonarasås! tyvärr vart såsen ärligt talat äcklig :P haha, smakade absolut ingenting och hade konstig konsistens! haha :), sen mös jag lite me älsklingen innan han körde hem mig till Linnea :) och så började vi festa loss lite haha, rolig kväll igår me tjejorna i alla fall :), sen drog jag hem vid 1 inatt och kröp ner breve älsklingen som vart lite rädd för han såg mig ligga breve helt plötsligt haha, söt är han!

Idag blir det lugnt, ska städa lite smått, laga mat och sen mysa till bland annat Lotta på liseberg som killen tycker är kul^^ och sen blir det någon film! Troligtsvis Jägarna 2 om killen får bestämma! Så vi får väl se ;).

Så här såg linnet ut jag köpte och hade på mig igårkväll från H&M !
/Elin

Formgivning

Formgivningen i skolan är nog det ämnet jag tycker bäst om! Sjukt roligt att sitta och pyssla med penna,papper och sax och hela köret! Just nu håller vi på med att göra en egen butik som vi sen ska göra i kartongliknande tror jag! så nu har vi fixat logga till våra butiker och gjort upp en butiksplan och sen blir det att göra ett kollage över hur man vill det ska se ut i sin butik :) min butik heter då Flingans blommor och ska vara lite av en shabby chic butik med blommor i :D hihi, nånting som jag vet att mina kära storasystrar skulle älska ;) jag älskar det också! men tyvärr är det inte riktigt min inredningsstil :/ men men!

Idag ska jag och älsk äta korvgryta med tex mex smak ;) recept jag hittade på nätet! får hoppas att den smakar lika gott som den låter hehe :) sen ska vi åka och göra vår vanliga veckohandling och sen ska jag gå med älskade Linnea en sväng på stan och sen följa me henne hem :) me like!

På något sånt här sätt kanske min butik i formgivningen se ut på, who knows? ;)
/Elin

Svampbob

Nu har jag precis strykt julgardinerna och hängt upp i sovrummet! supermys blev det :).
Nu sitter jag här i soffan och längtar efter att min älskling ska komma hem så vi kan äta och sen mysa framför tvn :) längtar efter att få göra en massa saker med mitt hjärta! men får ju inte ha alltför bråttom för då tycker ju folk man är knäpp :/ typiskt att man ska bry sig om vad andra tycker!!!
Fick btw varsin chokladkalender av mor och far när dom va här :D den med svampbob är min ;)
/Elin

Can´t stop

När det kommer till julen är det nog ingen som kan hindra mig!!! haha ;) igårkväll var jag sjukt uttråkad när älsklingen tittade på fotboll så då blev det att plocka fram granen, tidigt? jotack jag vet! men de är ju som sagt bara jul en gång om året så måste passa på ;).
Nu sitter jag i soffan å har myst ner mig och tittar på våran kära gran (A) älska!
Idag har dagen varit seg, trött och huvudvärk! men har hunnit me att byta lakan och träffa Linnea en sväng på stan och sen köpt en glasgrej som jag lagt i badsaltet i, lite snyggare än en plastpåse!!!
Ikväll blir det att se Gustavsson 3 trappor och Beck - Enslingen i det sjukt dystra vädret vi har :/.
Har också ringt och bokat hotellrum på Hotell Heden i Göteborg som vi ska bo på en helg och gå på Lisebergs julmarknad för första gången, ska bli spännande att hitta dit ;).
/Elin

Saturday night

Dagen har gått superfort! Blev väckt halv 9 i morse av mamma att dom hade en timme kvar att åka innan dom var framme, sprang upp & gjorde frukost och sen sprang jag till kiosken och köpte cigg och lämnade in några lappar åt my boyfriend! sen gick de fort för då var mamma och pappa redan här hehe, sprang ner och mötte dom och så gosade jag med min hund som vart helt galen när han såg mig hehe :) så söt är han!!! sen kom päronen upp hit och lämnade en massa mat dom köpt med åt oss och så lämnade dom vovvsen och gick iväg och utforskade stan :) fick förresten en jätte fin lilla julaftons present av mor & far, glad vart man såklart :).. gosade med hunden i en timme helt själv :) sen kom alla hem igen och började med maten och sen bjöd jag på fika, och alla vart nöjda över mina kakor ;) yes!
Nu ikväll blir det myspys här hemma i soffan :) fast först ska jag ta mig ett varmt och skönt bubbelbad! och sen blir det varma mackor & film antar jag :)

/Elin

Tonight

Ikväll har jag och älskling ätit pizza, tittat på Beck och varit nere i källarförrådet och rotat fram julsaker! var inte mycket grejer där så fick ringa till mamma och be henne ta hit alla mina grejer imorgon haha :) men nu har jag i alla fall plockat fram några tomtar, lite tidigt jag vet! men vafasen är ju bara jul en gång om året så måste passa på ;).

Nu sitter i alla fall jag här vid datorn och kollar bloggen och fb och lyssnar på musik :) och kollar andras bloggar ofcourse ;). Imorn blir det nog att lägga ut lite bilder efter att familjen varit här! Längtar sjukt mycket :)

Have a nice evening! /Elin

Baking time

Som sagt! Mina kära föräldrar kommer ju hit imorgon så kände att jag var tvungen att baka något, alla vuxna människor bakar ju när dom får besök? ^^ haha. men synd att man inte är direkt mästare på det :/ dom smakar bra men ser lustiga ut mina kakor :( uscha!
Min syster lärde mig förresten igår att man skulle ha kanel i kaffet, och jag kan erkänna att det va inte så dumt! har kanel i varenda gång nu :D nam nam.
/Elin

Julklappar

Någon där ute som har något bra tips på julklapp till sin pojkvän? Är så sjukt svårt :/ och är ju dags att fixa den rätt så snart! ;) vill helst inte va ute i sista stund i år hehe :)
Please help me!
/Elin

Awake

Osminkad men ändå bättre? Hmm, tog kort på mig själv häromdan innan jag gjorde mig iordning, vart fan förvånad när jag jämförde bilderna x) tkr jag såg bättre ut utan smink för en gångs skull :O helt sjukt enligt mig men men! haha.
Imorgon kommer mina älskade föräldrar upp till Norrköping och ska hälsa på och se hur vi bor och sen bjuda ut oss på mat, me like it :) och ikväll blir det bara lugnt, eller kanske inte! funderar på att packa upp alla julsaker ifrån förrådet, kan man annat än älska julen? sjukt mysig månad :)
/Elin

Jag<3Baka

Haha, denna dagen flög ju bara förbi:)pratade i telefon med min kära syster i hundra år om allt mellan himmel å jord! hon gav mig tips på att göra kolakakor, och kolakakor blev det! men receptet jag hittade på internet funkade inte för mig så fick lite panik (A) fick slänga i överdrivet mkt sirap och mera margarin än va de skulle vara x) det skulle bli 40 kakor, jag fick 18 ^^ bra jobbat elin! skrattade lite när dom vart färdiga för dom såg allt lite roliga ut enligt mig ;P slänger upp en liten bild så ni får se!

Nu blir det mys i soffan med älskling och sen sova för imorn blir det upp tidigt och cykla iväg till plugget!
/Elin

Yesterday

Igår drog man ju iväg till stan och träffade Linnea, såg julsaker överallt! och då menar jag överallt!!! vart helt kär, hade säkert kunnat köpa allting haha :) och om det är nånting på julen som jag verkligen älskar så är det snöglober!  love it! så mysiga är dom.
Men gårdagen såg ut som alla andra dagar, happy face ^^ hehe.
Idag dock så är man ledig, resten av klassen har nationella prov men icke jag, så jag vaknade för en timme sen och har inte gjort något annat än ätit frukost, måste komma på något jag kan göra ju! Det enda jag vet är att jag ska träffa Elina en sväng troligtsvis, men vi får se! Skulle behöva tvätta ett till fönster som jag inte tvättat än, tur att den här lägenheten bara har 3 fönster haha :). Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och lyssna på härlig musik!

/Elin

Stan

Snart bär det av till stan med underbaraste Linnea :) ska leta efter någon mysig julgrej! älskar julen (A) lyssnade seriöst på julmusik hela kvällen igår!!! haha :D men men, nu har jag lockat håret och allt och är helt färdig, bara Linnea som saknas nu! ska snart möta henne vid Skvallertorget! yey.

Skriver mera senare ikväll!
/Elin

Lovely

Nu har man precis tagit ett bad, älska badsalt! haha :D sen ser kvällen ut som vanligt, slapp i soffan å se halv åtta hos mig! :) i helgen kanske de blir att åka hem till päronen om älsklingens bil hinner bli fixad tills dess, kan ju hoppas! saknar familjen å mina grymt söta syskonbarn! och förstås lilla vovvsen som bara blir större, helt sjukt va bebisen växer :( miss him! nedanför, bild på sötisen :D <3

/Elin

Recept

Riktigt bra recept hittade jag idag på internet! nam nam :D taco kycklinggratäng med nachochips :) mumma, snabbt och enkelt säger jag bara! mitt tips till er är att testa den! sjukt gott säger jag bara ;) och man behöver inte alls mycket grejer till! går nog snabbare med färdiggrillad kyckling btw, jag hade kycklingfilé var ju tvungen att steka och så! annars hade det gått fortare ;P tog typ bara 20 min sammanlagt :)

Nachokyckling med chips
färdiggrillad kyckling/stekt kycklingfilé
2 hackade tomater
1 gul lök
1 brk creme fraiche
1 brk tacosås
1 påse tacokrydda
riven ost
Gör så här: rensa kycklingen och lägg i gratängform. Hacka tomater och lök och lägg ovanpå kycklingen. Blanda tacosås, krydda och creme fraiche. Häll ovanpå löken. Sist men inte minst, riven ost på toppen. In i ugn på 200 grader tills osten har smällt. Servera med nachos, och isbergssallad.

/Elin

Soon.

Snart kommer älsklingen hem från jobbet! äntligen ;) sen funderar jag på att springa upp en sväng på stan och titta lite ifall man kanske skulle hitta något skoj antingen hem eller till mig (A) vi får väl se! me like it anyway ;D

Sen blir det att äta potatis och köttbullar! och sen halv åtta hos mig, och sista avsnittet av ensam mamma söker tror jag det är idag :D sjukt spännande! sen får man se hur resten av dagen blir, faller alltid ihop lite pusselbitar här och där som fyller ut dagen ännu mera ;) hehe. 

/Elin

Smart!

/Elin

Helg

Var sjuk nästan hela förra veckan, därför man inte orkat skriva så mycket (A) orkade säkert egentligen eftersom jag haft sjukt tråkigt men men x) , i torsdags kom en bakfull Linnea hit och tiggde mat, hon fick nudlar och avslagen läsk! allt går när man är bakis ;)..

I fredags kväll ringer Linnea ca 20.30 och fråga om man skulle med ut, svårt att säga nej! så hon kom hit, jag drack upp mitt vin x) sen sprang vi ut på krogen! älska impulsgrejer ;) de vart en lång natt måste jag säga, så igår var man inte allt för pigg (A) men jag gjorde mycket igår eller ah vi, = jag & pojken! vi åt frukost, sen städade vi hela lägenheten, jag torkade rent kaklet i badrummet, skitjobb är det enda ordet jag kan få fram för det! men fint vart det ;) sen skrev vi matlista för nästa vecka och så drog vi iväg till citygross och storhandlade :D me like it ;) vill egentligen ha en vagn i stället för korg när vi handlar, men så mycket mat blir de aldrig :/ hum..

På kvällen igår drog älsk iväg till sin kompis och va där ett par timmar medans jag gjorde Amerikanska pancaces, namnam, och så låg jag i badet i hundra år kändes det som och lyssnade på härlig musik och med en choklad-ansiktsmask höhö, den luktade gott (A) sen när pojken kom hem åt vi pannkakor med glass,hemmagjord chokladsås och jordgubbar :D gottgott (Y), får ju inte glömma julmusten med! ;)

Idag har vi handlat småsaker och tagit en promenad och snart blir det mat och sen mys resten av dagen :).

De här va det man lyssnade på igår :) lovely <3

http://www.youtube.com/watch?v=G1OGsH9Cb_g&feature=related

/Elin

Yey

Jag är nog helt enkelt bäst, har diskat all vår disk som stått i ett par dagar på grund av att jag varit sjuk och pojken har jobbat! (A) nu sitter han å latar sig i soffan och tittar på fotboll, ovanligt?^^ btw, me like kallsonger me hjärtan på! hahah xD bara en timme kvar till Beck nu! längtar efter pringles & julmust!, man ska njuta av den medans den finns fasen!

Om folket undrar vrf jag skriver här så har jag världens bästa anledning, jag har tråååkigt!!!!! (A)

/Elin

Sjuk

Sorry att man vart lite off ett tag, men är sjuk och grymt seg! Har legat fastklistrad i soffan i tre dagar.. suck, börjar tröttna på det ! så idag slet jag mig upp ur soffan och drog en sväng på stan med Linnea, didn´t help at all :( buhu.

Men men, kvällen har bestått av en sväng hemma hos mig, hämtade min kära garderobsblomma som verkar överleva bättre utan mig x) och lite kläder! sen blev det en sväng till ÖoB och sen city gross :) sen åt vi lite mat, rostbiff och potatissallad, och till sist den efterlängtade julmusten :D love it!!! sen ikväll blir det Beck på fyran kl nio, awesome, och sen ännu en natt med hosta och äcklig hostmedecin som absolut inte hjälper ett dugg men tar den ändå, couse you never know! ;P
See ya. /Elin