This is why

Igår skrev jag inget på hela dan för jag och pojken var på Ikea och handlade världens mest komplicerade byrå tills vi fattade hur man gjorde ; ) så den tog oss sådär 4 timmar och sätta ihop kanske ^^ men nu är den på plats och passar asbra!
/Elin

Saknar dig

/Elin

Lyckad utekväll

Heej, vet att jag har skrivit lite dåligt sista tiden, men är nog fortfarande lite småseg efter julen men snart kommer nog kicken tillbaks! : )

Igår vart det födelsedagsfest för Kevin som fyllde 18, kände inte riktigt någon var bara Linnea och hennes boyfriend, men vi hade de roligt ändå! Satt i soffan praktiskt taget hela kvällen och sjöng till en massa gamla låtar haha, herregud säger jag bara till låten Björn Rosenström - Swingersklubb in the radhuslänga ; ) men sen vart det en krogenrunda ! De va rätt skoj, gillar nog inte krogen speciellt mycket men trevligt sällskap gör ju allt!
Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och må som man förtjänar ett par timmar till..
/Elin

At our place

Heej igen alla glada!
Har varit väldigt oaktiv i och med att man har varit hemma hos familjen ett par dagar, men det får man väl vara? : ) tiden hemma har varit sjukt mysig och fått umgåtts en massa med min fina familj, julafton ska man ju inte ens prata om, helt perfekt var den! : ) Så nu har man kommit hem till pojkvännen och plockat fram alla fina julklappar man fått, så nu kommer bilder på en del av julklapparna som kommit fram i lägenheten!
/Elin

Kaos

Tjoho där ute. Hoppas ni hade en helt underbar julafton igår för det hade verkligen jag : ) går inte ens att beskriva i ord över hur lycklig man var igår, underbar familj har man och det gör verkligen allt!
Men dagen var så här, vi åkte iväg till min storasyster ute i skogen, började fixa med maten, tittade på alla julklappar under granen, fast hennes katt var nog mera nyfiken! För ett av mina paket hade han nämligen rivit upp den busen ; ) och min systerson var så duktig, alla julklapparna orkade han dela ut fast han tog en toapaus mitt i allt haha, sötisen! Men efter julklapparna var alla nöjda och glada kan jag tro : ).

Men nu är ju julen över och kaoset börjar! Springa i affärer i mellandagarna lär bli väldigt spännande eftersom i år ska jag göra det i Norrköping, innan har det bara hänt i Oskarshamn hehe. Får väl se hur det ska gå : ) på tisdag åker jag hem i alla fall och på torsdag åker nog jag och älskling till IKEA och köper vår älskade byrå till sovrummet!
Här kommer bild på en julklapp : )
/Elin

God jul!

Nu är äntligen julafton här, som man har väntat! Sista avsnittet av julkalendern va sjukt bra, usch nästan gråtfärdig vart man ! haha : ) men nu blir det lugnt ett litet tag och sen stress!
God jul på er alla : )
Kram /Elin

Mama i´m coming home

Sådär ja! Nu är nästan allting nerpackat förutom lite smink, men det kommer i väskan det med straxt : ), innan jag åker ska jag göra pannkakor till mig och plutten! Längtar faktiskt hem lite nu : ) ska bli skönt att va hemma ett par dagar hos mamma och pappa!
See ya.
/Elin

Christmas gift

Älskling fick ju sin julklapp av mig redan igår (A) vi orkar inte riktigt vänta till julafton! hehe. Så det här fick han ifrån bubbleroom, tog också bilden därifrån! Så vill ni komma dit är det bara att klicka på bilden! : )
Selected Homme - Good Gear T-Shirt hos Mylovebasket

Saffransbullar med vanilj

Bakdags ;)


Degen:
  • 50g jäst
  • 150g margarin
  • 1 påse saffran
  • 5dl mjölk
  • 1 1/2 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • ca 15 dl mjöl

Fyllning:
  • 200g margarin
  • 1 1/2dl strösocker
  • 3 1/2tsk vaniljsocker

Till pensling:
  • ägg
  • strösocker
Gör så här:
  1. Smula jästen i en bunke, värm margarin,mjölk och saffran i en gryta tills det blir fingervarmt.
  2. Häll halva blandningen över jästen och rör om tills jästen är upplöst, häll sedan i resten och sedan resten av ingridienserna till degen och låt jäsa i ca 30 min.
  3. Fyllning: rör margarinet,sockret och vaniljsockret smidigt.
  4. Ta upp degen på en mjölad arbetsbänk och dela på mitten.
  5. Kavla sedan ut ena delen och smörj på fyllningen, vik på mitten och dela sedan längerna ca 2-3cm breda och rulla ihop som en bulle och lägg i bullform. Lägg dom sedan på en bakform.
  6. Pensla med ägg och sätt på pärlsocker.
  7. Sätt ugnen på 250grader och tiden är ca 8 min : )
/Elin

Höstgrytan

Här kommer receptet på höstgrytan! Nam nam säger jag bara ; )

  • 300g lövbiff
  • 1msk smör
  • 1 gul lök
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar
  • 3dl vatten
  • 1st köttbuljong
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 näve champinjoner
  • 4msk tomatpúre
  • 2dl creme fraiche
Gör så här:
  1. Skär köttet i strimlor och skiva löken i ganska stora bitar
  2. Stek kött och lök i smör i en gryta, när köttet fått färg så häll över vatten och buljong. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg i champinjoner i grytan, tillsätt creme fraiche, tomatpure och pressad vitlök.
  4. Koka på svag värme under lock ca 30min.
  5. Servera med ris och sallad : )
/Elin

Julavslutning

Sådär nu är man på g till årets julavslutning i skolan, och den sista av alla! : )
/Elin

Long time ago.

Saknar man det inte lite?
/Elin

Snowflakes

Godmorgon!
Idag har de varit en bra morgon : ) eller förutom när vi vaknade av att dom sågade ner en massa träd utanför hela morgonen.. men sen vart den bra! Vi satt vid fönstret och åt frukost och tittade på alla snöflingorna, tände ljusen i adventsljusstaken och sen hoppade jag in i duschen, och älskling sitter självklart framför tvn nu och spelar fifa, förvånad? ; ) snart ska jag göra mig iordning! För det blir att åka iväg och hämta hans mormor och sen ut till hans föräldrar och fika : ) sen ska vi hem igen och hm laga mat! För idag blir de höstgryta : ) superdupergott! Kan lägga ut bild och receptet senare men nu har jag bråttom!
/Elin

Hockey&Fotboll

Hockey, fotboll u name it! Tvn är upptagen som vanligt! Killen största intresse ofcourse, därför jag har min kära dator vid såna tillfällen ;) och dom tillfällena är väldigt ofta ska ni veta!
Men men, imorn är man ledig! Sjukt skönt men samtidigt lite småsegt, men älsklingen pratade precis med sin mamma så imorn är vi bjudna dit på fika och hämta min julklapp, spännande ju! : D älskar paket! Haha.

Här kommer lite bilder i brist på annat ; )
/Elin

Snart slut

Snart så är det jullov igen, och antagligen för sista gången i hela mitt liv? Helt sjukt, but true!
Idag har vi precis ätit pommes,beasås,schnitzel och sallad ;D asgott! Vi är nog helt enkelt bäst på att laga mat..

Snart blir det att gå iväg på en liten promenad efter att maten har smält ner ordentligt så man orkar röra sig!
Längtar efter familjen där hemma! åh :/, och fick precis veta att älsklings julklapp som jag har beställt kanske inte kommer fram innan julafton : ( är ju typiskt när det står på hemsidorna att det kommer hinna fram! Men men..

Har btw varit hemma hos mig idag och hämtat två böcker, mitt duschdraperi och två örngott ! : D myspys.

/Elin

Festens favoriter? : )

Festens favoriter

Nyårstips!

Nyår

Cubus&Glitter

Nu har man handlat lite småsaker, var ju rea typ överallt! : D sen när man kom hem och kollade mailen så hade mitt paket kommit fram, så då gick jag och älskling på en promenad och hämtade det på coop. Gratisgrejer sitter aldrig fel alltså ;)
/Elin

KaffeJuice&Clementin

Godmorgon! Nu är man vaken och är pigg och glad, nästan i alla fall! Sitter och äter frukost nu och ska väl springa till spårvagnen om ett tag : ) och det är snö ute! Så får bli att ta på sig sina vinterskor idag då : D Idag kan bli en lite seg dag, men jag skriver som vanligt när jag kommit hem ifrån skolan, och då jag förhoppningsvis fått min post! : D spännande!
/Elin

Utlottning

Fick nyss ett mail ifrån Blogkeen, dom lottar där ut 25st goodiebags som blev över från deras Julmingel dom haft i Stockholm och Göteborg :)  länken till deras sida har du här http://www.blogkeen.com/
/Elin

Experiment

Hade lite tråkigt nyss när jag skulle göra kaffe, så varför inte experimentera lite! höhö ;P här kommer mitt någorlunda okej "recept"

  • Kaffe
  • Kanel
  • 3 chokladbitar
  • 2 marshmallows
Try it : D smakar lite speciellt men jag tyckte de va helt okej faktiskt!
/Elin

Fjärde advent

Idag är det fjärde advent? helt sjukt! alltså snart julafton ;) och vet ni vad det bästa är? jo vi har snöö utanför fönstret : D
Nu är det i alla fall 4 dagar kvar i skolan, avslutning i kyrkan den 22 och på fredag går swedbus hem till min kära familj : ) längtar så det bara skriker om det! Vet att jag var hemma förra helgen, men det känns som 100 år sen! uscha, ska umgås med dom så mycket som möjligt i 1 vecka, för sen bär det ju tillbaka till Norrköping igen med julklapparna ;) och förstås vara med pojkvännen! lär ju sakna honom något sjukt mycket, är ju aldrig ifrån varandra ^^ herregud!
Men idag blir en lugn dag, blir inget Linköping för vår del! Ska i stället gå ut och gå sen runt strömmen, kanske ta lite kort med min mobil, kameran är ju bäst där! eller inte.. men det får gå ;) får redigera dom lite sen så dom kanske ser bättre ut!
Ha en bra fjärde advent :D
/Elin

Lördagsbaket

Igår skrev jag knappt inget alls här! Berodde bland annat på att jag bakade lite : )

Gjorde mozartkulor & mariannetryfflar till julafton : ) myspys, hoppas att familjen tycker om dom bara ;)

Mozartkulor
  • 125g nougat
  • 250g mandelmassa
  • 150g choklad
Gör så här:
Skär nougat i 30 lika stora bitar, rulla till kulor och lägg in i kylen tills de har stelnat.
Dela mandelmassan i 30 lika stora bitar och platta sedan ut dom.
Lägg en nougatkula på varje platta och forma plattan runt kulan.
Hacka sedan och smält choklad, doppa kulorna i och låt dom sedan rinna av, stell in i kylskåp när dom är klara : )


Mariannetryffel
  • 30st mariannekarameller
  • 250g choklad
  • 1dl vispgrädde
  • 200g vit choklad
Gör så här:
Lägg karamellerna i en plastpåse och knyt ihop, håll sedan i påsen och slå med exempelvis brödkaveln för att krossa dom, om man inte har en mortel förstås!
Värm grädden i en kastrull,finhacka choklad och rör ner, tillsätt mariannen och rör om tills allt är smält.
Låt blandningen svalna i kylskåpet i drygt 1timme.
Ta sedan ut degen och forma till små bollar, lägg då i frysen en kvart.
Smält vit choklad.
Ta sedan ut bollarna och doppa dom i den vita chokladen med exempelvis hjälp av en gaffel, låt torka och förvara dom sedan i kylskåpet : )
/Elin

We changed our minds

Nehepp vi ändrade oss lite, eftersom det regnar! Så vi åker imorn i stället då de förhoppningsvis snöar ute och blir lite mer julkänsla på julmarknaden ;)
Så idag ska vi iväg till lekhuset och älskling ska köpa julklappar till dom små i hans släkt, sen när vi kommer hem så får jag slå in dom , yes! i´m lucky ;D  sen blir det nog en lite lugn och smått småtråkig dag idag! men det får gå, får hoppas det blir lite roligare imorn helt enkelt! : )
/Elin

It´s raining

Som vanligt ser man regn när man vaknar i stället för snö, seriöst? Det är bara en vecka kvar till jul idag! Börjar känna stress med att hitta kläderna till julafton + till studenten :/ för så långt bort ligger den ju inte längre!
Roligt det kommer bli att gå på en marknad idag också med paraply ? Hmm, snö hade varit sjukt mycket mysigare säger jag bara! Julprydnaden i lägenheten säger inte ens att det är jul längre enligt mig för det enda man ser när man tittar rakt igenom lägenheten ifrån hallen är regndroppar utanför fönstret? Det här är ju deprimerande.. Men men ;P
Snart vaknar väl killen så får jag fixa frukost! Sen blir det att ta det lugnt i soffan ett par timmar innan vi åker iväg :)
/Elin

Godnatt!

Nej nu säger jag godnatt! Btw det snöade här förut idag, herregud vad glad man vart ,men det varade ju tyvärr inte allt för länge :( aja. Nu orkar inte ögonen hålla sig öppna mera, natti natti. /elin

Gamla Linköping

Imorn blir det att åka ca 4 mil med bilen till Linköping för att gå på julmarknad med älsko! Ska bli supermysigt, har fått höra en massa saker av hans mamma att det ska va hur mysigt som helst där : )

Just nu ligger vi i soffan och halvsover båda 2 och ser på titanic på tv4 film, me like : )
Känns som man ska slocka när som dock :/
/Elin

Krångel

Uscha, har haft krångel med bloggen + datorn i stort sätt hela kvällen! det var inte okej helt enkelt.. men men nu börjar det väl ordna sig hoppas jag :) , håller nämligen på och försöker snygga till den lite just so you know! så ibland kan det hända att den ser konstig ut ;)
/Elin

Läppbalm Volume Booster

Någon som testat detta? :) finns hos Style by Tyra och ska "förstora" läpparna ;P
/Elin

Julaftonskläder?


Carlssoninterior.se

/Elin

M.I.Q.

Idag har man köpt näst sista julklappen och den blev till äldsta syrran! :) sen har jag bara en liten julklapp kvar till älsklingen (A) hmm, undra vad man ska hitta på för något!
Köpte btw en jättesöt träbokstav idag på M.I.Q. som jag ställde på den nya hyllan i sovrummet :D tjusigt värre!
/Elin

Dekoration

Sådär nu va man hemma från skolan ! :) har varit i butiken hela morgonen och gjort snittdekoration och producerat upp! yey :)
sen blir det nog en runda på stan och ta tag i dom sista julklapparna! ;)
/Elin

Juleklappar

Ikväll har man slagit in julklappar till älsklingens systerson från hans mormor! superskoj, älskar att slå in julklappar :D hihi.
Nu har vi precis sett på julkalendern, uscha blir nervös ju! jäkla knappsnappare!! :( hum hum.
Men snart börjar halv 8 hos mig :D yey myspys, synd bara att de snart är slut :(
/Elin

Bubbleroom.se

Tjoho!

Älska bubbleroom.se! fick ett sms förut idag om att jag vunnit 100kr i någon utlottning, så nu har jag beställt 6 par trosor helt gratis :D me like! är ju fri frakt där nu också ;) så behövde inte betala något alls, yey :D..

Men men, tillbaks till vardan ;) idag har man haft prov i religion, gick väl lite sisådär :/ hm, kändes inte jätte jätte bra den här gången! men sen kom älskling och hämtade mig efter skolan och så lagade jag mat, blev enkel mat idag, hamburgare & klyftpotatis :) sen fick vi post! :D fick en julkokbok ifrån Milda :) (Y) nice!
/Elin

Klassiska scones

Nyss fick jag något ryck och ville baka, så de vart scones! Enkelt och snabbt ;) och gott! nam nam.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Sen är det bara att röra ihop allting i en bunke, smula gärna smöret så blir det enklast :) och sen när man ska forma dom så kavlade jag först degen lite, och formade med ett glas och sen in i ugnen 10 minuter på 250grader :)

/Elin


Chicken-taco

Tjoho, ikväll har vi lagat något lustigt här hemma! visste inte vad vi skulle äta så slängde ihop lite käk ifrån kylen och de vart aaasgott!!! Kallar det för Chicken-tacos ;) höhö och här kommer receptet på min mat!

Stek ihop:
Små kycklingbitar
Cremé fraiche - vitlök & parmesan smak
Tacosås - garlic smak
Paprika

och sen serveras det med sallad till och tacobröd och gärna smulade tacochips ;) superdupergott! jag rekomenderar det starkt! :)

/Elin

Sprängs snart

Ligger hemma i soffan hos älskling nerkrupen under varma filten och har huvudvärk som fan!:( uscha, ringde till vårdcentralen förut och fick en tid 15.30, hoppas dom kan hjälpa mig :( buhu. tur att jag har min älskade pojkvän som kör mig dit och följer med upp och väntar tills jag är klar!
Skriver mera senare :)
/Elin

Nu så

väntar skolan, ska iväg och ha formgivning! sen så har jag historia och sen ska jag hem till killen och skriva inköpslista så ska vi iväg och handla ;)
Hörs sen!
/Elin

Competition

Godmorgon! Idag är man med och tävlar igen ;) men den här gången är det hos Patricia, henne hittar ni här http://patriciac.blogg.se/ :) och det man tävlar om finns hos Emiza.se

/Elin

Bedtime

Nu väntar sängen på mig och imorn blir de att kolla på luciatåget ;) natti natti!
/Elin

New thing in my closet

Gina tricot 99:-


FRANCK PROVOST

Tjoo, nu är man hemkommen ifrån skolan, min studenlägenhet och stan!:)
Nu har vi precis lagat mat, vart pasta med korvgryta!

Korvgrytan bestod av :
Hot dog korvar
purjolök
tacosås
curry
margarin
chilisås

Maten funkade faktiskt, vi hittade faktiskt på den xD haha men sånt går ju också!

Det som händer ikväll är att se på Adventskalendern, öppna en chokladlucka, se halv 8 hos mig och sen duscha och sova :D

Btw vad tycker ni där ute om Franck Provost schampoo & conditioner? Tänkte testa om det är bra idag :)
/Elin

Godmorgon

Uscha, idag vart man inte glad när larmet ringde på mobilen :( usch! skulle lätt kunna krypa ner igen asså! men men.. skolan väntar, idag slutar man tidigt som tur är ! :) see ya later för nu ska jag springa till spårvagnen ;)
/Elin

Äntligen

Nu har jag och killen kämpat i evigheter känns det som med att få upp min jäkla tavelhylla jag köpte på ikea x) men nu är den uppe! och rakt vart det till och med och den sitter som den ska ;), tog några bilder som jag skrev innan men blir ju tyvärr inte bästa kvalitén med mobilen!!!
Nu sitter vi i soffan med våra chokladkalendrar och inväntar dagens avsnitt av julkalendern!:)
/Elin

Tredje advent

Nu är tredje advent här och älskling och jag har missat julkalendern på morgonen som vanligt, typiskt! den som är mysigast att se på morgonen :( .. men men, snart ska vi åka iväg och kanske köpa en tv till sovrummet och sen blir det att åka iväg till ikea , yeey :D ska mest köpa grejer till sovrummet tror jag! men kommer nog bli lite saker utöver det man tänkt som vanligt (A) är ju svårt att låta bli att stoppa ner i vagnen där inne! ;)
Bilder på sakerna kommer ikväll :)
/Elin

Norrköping

Sådär nu är man hemma igen i lägenheten i Nkpg med älskling !:) har ju varit hos mina föräldrar inatt, så igår hämtade killen mig efter skolan så åkte vi hem, när vi kom hem fick mamma en present av mig, en blomdekoration! och sen låg jag och älskling och såg film i mitt rum hos dom och jag somnade (A) ofcourse! trött var man!

Idag har vi varit på kalas hos min kära syster som fyllde 24 :) superfin var hon ikväll! så nu har killen träffat hela min familj inklusive syrrornas pojkvänner ;) haha , men de har funkat bra :) härligt värre! sen åkte vi hem och stannade till och köpte en massa godis på vägen ! kan ju behövas innan jul, eller?;) haha

Så därför har jag inte skrivit något alls på en och en halv dag :) men nu är vi hemma och fixar lite!
Och imorgon tänds tredje ljuset i våran nya fina adventsljushållare som vi fick av mammsen idag :)
/Elin

Home alone

Nu sitter man hemma hos sig i sitt tomma studentrum där man aldrig är! men har redan hänt lite skoj med vännen Linnea ;) haha, först tog vi ut två soptunnor vi har i köket för källsortering som vi skulle tömma, så satte vi oss och rökte och snackade massa, gick in och lagade mat åt henne haha och sen kom vi på att vi glömt dom två knallgröna soptunnorna ute i kylan xD fyfasen, mycket skratt säger jag bara! sen skulle vi tömma askkoppen och då hade allt frusit fast, shit happens! roligt är det att vara hemma ibland :) men saknar förstås min älskade pojkvän som sitter ensam hemma :( plutten <3

Imorn blir det att gå upp tidigt, och efter skolan blir det att åka hem till föräldrarna i oskarshamn med älskling :) mypsys och på lördag blir de kalas för systeryster som fyller 24 år, ser inte en dag äldre ut än 15 ;) (kanske var lite att ta i, men vasen är ju bästa systern;) höhö)

/Elin

Mama i´m in love with a criminal

/Elin

Bad update

Idag har man haft världens tråkigaste lektion i skolan = samhällskunskap! urk.. sen har vi haft religion och kör till lucian nästa vecka :) awesome! diggade vår lärare där haha, rolig typ!

Men men, efter skolan åkte jag hem till älskling sen lagade jag mat, blev pastagratäng den här gången, helt okej faktiskt! :) sen drog vi iväg till Nya torget och köpte tobak till min mor och sen var vi inne och hämtade min julklapp som älskling beställt hem :D nämligen världens snyggaste väska! omg!!! dör nästan haha ;).

Sen sprang jag upp till stan och mötte Elina och hennes boyfriend Jimmy :) trevlans trevlans! gick runt en sväng och sen drog jag hem och la mig i ett bad och nu sitter vi och ser Bonde söker fru sista avsnittet, me like kärlek :)

Detta köpte man på H&M, älskar parfymen! den ser gammaldags och skojjig ut ;)

Och nu kommer bild på väskan älskling köpte :D
/Elin

Cillit bang

Testat någon gång? Om inte så gör det! Man blir sjukt överraskad när dom för en gångs skull talar sanning på reklamen! :D smutsen är helt väck ;) vårt kakel i badrummet och badkaret är skinande rent, precis som nytt! :D härligt är det så testa!!!
/Elin

Kasslerlåda

En bit kassler, ca 800 g
3dl kokt ris
purjolök

Sås:
3dl vispgrädde
1dl majonäs
1/2 dl ketchup

2-3 dl riven ost

Gör så här:
Lägg hälften av riset i en ugnssäker form, sen lök uppepå kassler och sedan resten av riset
Blanda sedan ihop allt till såsen
Häll på såsen över riset och strö sedan på riven ost uppepå
Serveras med sallad till!

Ugn 200 grader 20-30 minuter :)

Historia

Älskar verkligen mina läxor!
Sitter vid matbordet nu och försöker förstå mig på frågorna som läraren har skrivit ihop som är kluriga som fasen :/ men men.. det går framåt! Har gjort färdigt 1 hel del av 3! haha ^^

Men så fort Linnea har slutat och hon har tid så ska vi ta oss en runda på stan och titta lite :)

Sen ikväll ska jag och killen äta kasslerlåda som jag fick recept av mamma, världens godaste är det ;) nam nam!!!

Men nej nu ska jag fortsätta med att försöka ta tag i läxorna! See ya.

/Elin

Och lite till

Old movies man såg när man var liten! var bara tvungen att beställa hem :)
/Elin

Nostalgi

Tjohej!
När jag var liten hade vi en plåtburk till cornflakes! vad hittar man när man går in i en affär? jo såklart en cornflakesburk ;) var tvungen att köpa den och är helt förälskad! synd bara att vi har så litet kök :( hum.

/Elin

"Whiteboard"

/Elin

Andra advent

Tjoo
I morse tändes andra ljuset ! och om 40 min ska jag se dagens avsnitt av julkalendern med pojkvännen :)
Idag har vi haft fullt upp, storstädat lägenheten, åkt iväg till Rum och köpt något till hans soffbord som ska göra det bättre eller något liknande ^^ och sen har jag påbörjat en grej med en massa ord! så tips på fina ord skulle inte skada idag ;) har nämligen fått lite hjärnsläpp nu så kommer inte på flera ord :/ hm.
Så hjälp tack!
Sen när den är klar kommer det såklart upp en bild:)
/Elin

Kina

Ikväll hade jag och älsklingen mys på kina-resturangen! sjukt mysigt och sjukt gott och sjukt trevligt personal, kan det bli bättre?;) I slutet fick man också en sån där lyckokaka, har jag aldrig varit med om ärligt talat, trodde bara det hände på film haha (A) i min stod det så här *THE CARE AND SENSITIVITY YOU SHOW OTHERS WILL BE RETURNED TO YOU* :) Sen när vi kom hem fixade vi bubbelbad med vårt nya badsalt som luktar vanilj och fläder, rätt nice faktiskt! och så har vi tänt en massa ljus och har det mys :) sen ska vi se filmen The back-up plan :) hoppas den är lika bra som den verkar!
Men nog pratat om allt! Här kommer lite bilder på bland annat nyinköpta saker och så :)

/Elin

Ö&B

Godmorgon folket! :)

Idag blir en lugn dag tror jag! Ska gå en sväng till ö&b sen hem och bada bubbelbad :D och sen kanske jag och älsk ska iväg och äta kinamat :) myspys.
Så svårt att hitta på saker att göra som inte kostar pengar :/ uscha..

Älskar dig sjukt mycket älskling bara så att du vet om det ännu mera! <3

/Elin

Fairytale of New York

/Elin

Skumtomtefudge & Snöbollar

Idag har man bakat lite julgodis, vart väl inte helt lyckat för pojken här är ju världens kräsnaste människa ;)

Skumtomtefudge-receptet tog jag ifrån Patricia :) Patriciac.blogg.se
Hennes såg dock hundra gånger bättre ut än mina ;) gissar på att jag gjorde något litet fel!


Snöbollar

-200g vit choklad
-2,5dl kokos
-1,5msk citron

Garnering
-Kokos/strössel eller florsocker

Gör så här:
Smält chokladen i micron, blanda sedan i kokos och citron efter smak hur du vill ha det.
Ställ smeten svalt ett tag, men inte så att den stelnar helt för då blir det lite svårt att göra bollar av smeten!
Sedan formar du dom som du vill och rullar dom i garneringen och sen förvaras dom i en burk med lock på i kylskåpet så är det klart!:) rätt sött i och med den vita chokladen, men jag tyckte det var gott! /Elin


Julkalender

Nu sitter man spänt framför tv:n och väntar på att årets julkalender ska börja idag igen :D sen så fort det är slut så ska jag springa till spårvagnen ;).
/Elin

Old times.

/Elin

Bak

Ikväll bakar jag nya lussebullar igen! :D dom förra tog slut rätt så fort, för det första vart det inte alls många och sen gav vi några till killens mormor när hon fyllde år :)
så nu bakas det för fulla muggar!!! Hoppas på flera den här gången också ;)
/Elin

1 December

Idag är det 1 december, första luckan i svampbobkalendern är öppnad och första avsnittet av julkalendern är sedd! Och förstås, julradion är i full gång här hemma ;) om ni inte lyssnar på det så gå in och gör det! www.julradio.se :) bästa radiokanalen någonsin!
Har också slagit in systers julklapp idag , och bytt dekoration i min garderobsblomma breve sängen!
Vad har ni andra gjort denna snölösa dag ? :D

Kolla in förresten! Går förstås att klicka på bilderna så ni kommer vidare vart sakerna finns också ;) /Elin
New